Ballerup Industrilakering

– lakering og maling siden 1988

Vores firma har eksisteret siden 1988, og vi bryster os af at være ganske erfarne indenfor branchen. Vi elsker stadigvæk vores faglighed, og er passionerede omkring renovering af møbler, interiør og  inventar. Dét, vi kan, er at forvandle dine gamle genstande, så de får nyt liv og et nyt look. Det kan betyde alverden for dit køkken, hvis du vælger at få genlakeret eller malet det på ny. Ligesom at din spisestue vil kunne fremstå forandret og cool, med spisebordsstole i nye stærke farver. Nogle gange kræver det ikke engang nye farver, men blot en frisk og ensartet overflade til at give den ønskede forandring. Når du kontakter os, kan du være sikker på, at vi engagerer os i dit renoveringsprojekt, og giver dig det resultat, du drømmer om.

 

Det gode renoveringsprojekt

Vi tilbyder industrilakering, autolakering, lakering af inventar og interiør samt møbellakering og sprøjtemaling. Synes du, det er svært at gennemskue, hvad der er den gode løsning til dit projekt? Tøv ikke med at kontakte os. Al god renovering starter med en god dialog, hvor vi vender og drejer dine muligheder for farve og lakeringstype. Vi har mange års erfaring med i bagagen, og det kommer altid vores kunder til gode.

 

Erhverv og privat

Vi tilbyder vores services for både erhvervskunder og private kunder. Der er ikke et projekt, der er for stort eller for småt. Vi opsøger altid den bedste løsning, og tilbyder vores kunder det bedste resultat. Hos Ballerup Industrilakering får du flotte lakeringer og smukt malede overflader. Kontakt os allerede i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Ballerup Industri Lakering

Kontakt information

 Literbuen 12, 2740 Skovlunde

Mandag - Torsdag 08:00 - 15:00

Fredag 08:00 - 12:00

Lørdag - Søndag Lukket