Lakering af møbler i Ballerup og Storkøbenhavn

Ballerup Industrilakering tilbyder lakering af møbler, inventar og andre genstande, som er egnet dertil. Vi er specialiserede i møbellakering og har udført denne service for vores kunder siden 1988, hvor vi startede vores firma. Nye farver og en ny, frisk overflade gør underværker for udseende, æstetik og look. Vi giver nyt liv og upcycler vores kunders interiør. Med grundighed, erfaring og snilde forvandler vi dine gamle, brugte møbler og genstande med tokomponent møbellak. Vi udfører lakering af møbler for både private og erhverv.

 

Lakering af Arne Jacobsen stole eller Montana reoler

Trænger din samling af Arne Jacobsen stole til en opfriskning? Vi lakerer stole fra Arne Jacobsen i alle farver – også de originale. Det samme gælder Montana reoler. Men det er ikke udelukkende designermøbler vi lakerer. Alle malede eller lakerede genstande, kan vi som udgangspunkt lakere igen.

 

Lakering af døre og køkkenlåger

Det er både billigere og mere bæredygtigt at få nylakeret dine døre og dine køkkenlåger, i stedet for at købe nyt. Vi giver dit køkken et smukt og friskt finish, så det ser nyt og indbydende ud. Giv dit køkken en makeover med lakering af køkkenskabe, køkkenlåger, reoler eller andet inventar.

 

Lakering af kontorinventar

Trænger I til et nyt look på arbejdspladsen – førstehåndsindtrykket af din arbejdsplads har stor betydning for kunder, gæster, samarbejdspartnere og ikke mindst dine medarbejdere. Hos Ballerup Industrilakering tilbyder vi lakering af inventaret i din virksomhed. Vi lakerer inventar og interiør i banker, kontorlandskaber, institioner, caféer og barer.

Ballerup Industri Lakering

Kontakt information

 Literbuen 12, 2740 Skovlunde

Mandag - Torsdag 08:00 - 15:00

Fredag 08:00 - 12:00

Lørdag - Søndag Lukket